Hírek , Érdekességek a funkcionális edzés világából

Vígh Évi  - Új edző a fedélzeten
Vígh Évi - Új edző a fedélzeten

Nincs szükségem gépekre. Én magam leszek az! Avagy TOP forma CSAK a funkcionális edzés módszereivel!A BodyCode képzés legújabb edzőjével beszélgettünk, aki nemrég fejezete be sikeresen az THOR FMT képzést. Ahol azonnal le is csaptunk rá, Ő pedig elmondja miért minket választott.
Tovább a Cikkre >>> 

Csapatszellem
Csapatszellem

Ismeretlenekből Csapattá. Csapatból Falkává..Van olyan amikor két ember hasonlóképp gondolkozik és hasonló rezgésen vannak. Van olyan is amikor többen találják meg ezt az érzést. De olyan kevés esetben van, amikor viszonylag rövid idő alatt nem csak ezek, hanem a közös életérzés is hozzá társul a folyamathoz. A BodyCode egyik csapata pedig bemutatta ezt a példát.

Tovább a Cikkre >>>

Oké. Kezdjük. Kezdjük az elején. Persze , hogy sokat olvasunk és kutakodunk, hogy mitől épülünk és hogyan váljunk ÖNMAGUNKÁ. Azt akarjuk látni, érezni, hallani nemcsak a belső gondolatainkban, de a külvilágtól is.. Oh de jól nézel ki. Mennyire frissnek látszol. Fogytál?

Tovább a Cikkre >>>

FEA: Hip Hinge
FEA: Hip Hinge

Hamarosan egy cikk sorozattal jelentkezünk a bodycode weboldalán, mely a funkcionális edzésmódszer 5 alapvető mozgásfajtáját mutatja be. Részletezve, h mi miért fontos és milyen gyakorlatok melyik típusba illeszthetőek bele.Most egy kis ízelítőnek a csípődöntésről néhány mondat

Tovább a Cikkre >>>

Gyakran Ismételt Kérdések
Gyakran Ismételt Kérdések

Az elmúlt hónap alatt összegyűjtöttük az általatok legtöbbször ismételt kérdéseket, amelyeket fórumainkon vagy az edzőinknél feltettetek.

Tovább a Cikkre >>>

Ne hagyd magad becsapni! Ne sérülj le!
Ne hagyd magad becsapni! Ne sérülj le!

Miért fontos a gyakorlatok helyes kivitelezésének megtanulása? Szakmai precizitás és folyamatos fejlődés nem csak elvárás, hanem kötelezettség. Nem csak Nektek, nekünk is!

Tovább a Cikkre >>>