A következő Beavatás Edzésprogramunkat 2019. Szeptember 9-én elkezdjük! 

2019. Szeptember 10.-23. között még lehet csatlakozni,

egy ingyenes állapotfelmérést követően!

BODY CODE  I  BEAVATÁS PROGRAM  I  LVL 1

Alapjairól tanítjuk meg számodra a funkcionális eszközök és a saját testsúlyos edzés titkait, formába hozunk 8 hét alatt! A program végén vizsga, mellyel sikeresen haladhatsz tovább az ATHLETE Programba!BODY CODE  I  ATHLETE PROGRAM  I  LVL 2

Mozgáskoordináció, mobilitás és erőnlét szintre hozva! Kezdődhet egy magasabb szint! Erősebb edzések, kitartóbb állapot, heti 3 órával a bomba formáért! 8 hét után erősebb vizsga, hogy készen állj az ADDICT Programra!BODY CODE  I  ADDICT PROGRAM  I  LVL 3

16 héten át tartó, kemény munkával megérkeztél oda, ahova tartoztál mindig is! Az Addict program a maximumot hozza ki belőled! Ahhoz, hogy helyt állj ezeken az edzéseken, már nemcsak fejben, hanem testben is a legjobbat kell hoznod! A helyes táplálkozáshoz havonta edzői instrukciókat kapsz! 


BODY CODE  I  HYBRID FIT TRAINING

Úgy érzed konditermi edzéseidet lehetne színesebbé, hatékonyabbá, komplexebbé tenni, esetleg erőnléti, funkcionális edzéseidet egészítenéd ki, olyan gyakorlatokkal amikkel kifejezetten az alakodon, izomzatodon formálnál, és ha már mindkét edzésformát próbáltad és szíved szerint egyiket sem hanyagolnád.

A BODY CODE KÉPZÉSI RENDSZER


Ha izmosabb, feszesebb testre vágyunk, több lehetséges út áll előttünk. A legtöbbek útja egy klasszikus, gépekkel zsúfolt konditerembe visz, ahol az egyes szerkezeteken izoláltan, külön-külön dolgoztatják meg izmaikat. Pedig van más út is, amely céljainkhoz visz, méghozzá a lehető leghatékonyabb módon: a Body Code rendszere. A Mecca Gym-ben Magyarországon először, kombináltan kapod ezt a lehetőséget! 1 bérlettel mindkét szolgáltatás a tied lehet!
Ez az edzésrendszer azok számára van optimalizálva, akik nem csupán több izomra és kevesebb testzsírra vágynak, azaz javítani szeretnének testkompozíciójukon, hanem mindezt hasznos erő megszerzése, és az egészség fenntartása mellett szeretnék megtenni. A Body Code a funkcionális edzés alapjaira támaszkodik, a rendszer gerincét az alapvető emberi mozgásokra épülő progresszív gyakorlatsorok adják, amelyeket saját testsúllyal és szabad súlyokkal hajtunk végre - hiszen testünk erre van kitalálva. Amellett, hogy a megfelelő mobilizációs és stabilizációs gyakorlatokkal megteremtjük a biztonságos edzés kereteit, a nagy alapgyakorlatokkal és kiegészítőikkel jelentős, a mindennapi életben és más sportokban használható erőt, és szabad szemmel látható, kiegyensúlyozott izomtömeget építünk. Emellett azonban nem hanyagolható el az alapvető állóképesség fejlesztés, és zsírégetés sem, amely a tökéletes testkompozíció eléréséhez nélkülözhetetlen. E célok eléréséhez nem pusztán a megfelelő gyakorlatok jó progressziójára, hanem kiváló hosszú távú edzéstervezésre is szükség van. A rendszernek nem csupán egy-egy edzés jó felépítése a része, hanem teljes edzésciklusok létrehozása is közepes és hosszú távon is. A rendszer második alappillére a táplálkozás, amelynek jelentősége semmivel nem kisebb az edzésénél. Minden erőfeszítésünk hiábavaló, ha edzéseinket nem támogatjuk a megfelelő tápanyagok bevitelével. A Body Code rendszerében tisztázzuk, hogy milyen tápanyagokra és - ami legalább ennyire fontos - milyen mennyiségben van szükségünk ahhoz, hogy izmot és erőt építhessünk a testzsír folyamatos kontrollálása mellett. És természetesen nem hanyagoljuk el azt sem, hogy az étkezés az egészséget is éppúgy szolgálja, mint a szépséget; célunk, hogy a jó kinézet kicsattanó energiaszinttel társuljon a lehető leghosszabb ideig.

Szeretnék csatlakozni !