BC Mobility

Mi is az a mobility?

A mobility óratípust egyfajta felkészítő órának hoztuk létre a 3 lépcsős Body Code programunk elé. A beavatás program 8 hét alatt felkészít a helyes gyakorlat elvégzésekre, a helyes testtartásokra, a tudatos erő lépcsők megmászására. De sokan vannak akiknek ez a tempó gyors, illetve egy más edzés programozásra van szükségük. Sőt mondhatnánk, hogy nem is programozott edzésre, hanem a legalapabb gyakorlatokra. Mondhatnánk, hogy rehabilitáció, de mégse, hisz ez nem egy gyógytorna. Inkább a kettő közé helyeznénk el a skálán. Tehát nem újraépítünk, hanem felépítünk.

Kiknek ajánljuk tehát?

Nem életkorhoz kötnénk, hanem életvitelhez. Hisz sajnos ma a testmozgás kultúrája a rohanó életmód miatt elhanyagolt dologgá vált. Sok betegség már jóval a kora előtt kialakul. Ilyen például a sérvesedés ami 10 emberből 6-ot érint. És nem az 50 feletti korosztályban, hanem már a huszonévesek körében is.. Sőt sajnos elfogadottá vált az emberek körében, hogy fájdalommal éljenek együtt... Nem tudják a probléma igazi okát csak azt érzik, hogy néha itt beszúr, néha ott kicsit csíp, néha meg nem tud lehajolni se.. De egy két fájdalom csillapító és mehet minden tovább. Higgyétek el, hogy EZ ÍGY NEM JÓ! 
Nem vagyunk ORVOSOK! Nem diagnosztizálni akarunk, hanem felépíteni az elhanyagolt izmokat. Tehát ha Te is fájdalommal élsz együtt akkor javasolunk egy ingyenes állapot felmérést. Milyen gyakorlatokat fogunk csinálni? Hogy néz ki egy óra?

Az órák alatt mindig nagy hangsúly van fektetve a teljes test átmozgatására. A lehető legalaposabb bemelegítést fogjuk csinálni. SMR hengerrel átmegyünk az adott izomcsoportokon és a trigger pontokon. A gyakorlatokat az alap mozgásformáknál kezdjük amire a testünk eredendően rendeltetett. Sok energiát fektetünk a helyes testtartások megtanulásába. A funkcionális eszköz paletta teljes spektrumát kihasználjuk, de csak azokkal a feladatokkal edzünk amik elősegítik a későbbi "haladóbb" gyakorlatokat. Tehát felépítünk. Belső izmokat , törzs izmokat (Core-izmok). ÉS minden olyan izmunkat amikről eddig nem is tudtunk, hogy van.

Milyen tempóban fogunk haladni?

Nincs meghatározott tempó. Nem kötjük időhöz és szintekhez. Bármikor csatlakozhatsz és bármeddig csinálhatod. Hisz mindenkinek más a fejlődési ritmusa, hisz mindenki más-más bioritmusban és körülmények között él. Természetesen, ha elérted a megfelelő szintet mi javasolni fogjuk, hogy csatlakozz egy beavatás programhoz. De NEM EZ AZ ELVÁRÁS! Az elvárás az, hogy elkezdd. Tartozol magadnak azzal, hogy nem élsz együtt fájdalommal.

Mennyibe kerül ez a képzés és mit kapok még mellé?

A Body Code Mobility képzés havi bérlettel rendelkezik. A megvásárlás napjától 30 napig érvényes. 
Feljogosít a Mecca Gym összes termének a használatára. Cardio terem (alsó szint) , testépítő terem (középső szint). A harmadik szinten található a funkcionális terem rész, ahol a Mobility képzés lesz.
Bármennyi mobility órán részt vehetsz a bérlettel, de a csoportok heti 2 órás felosztásban vannak.
Ezt megtekintheted az órarendben : https://www.bodycode.hu/orarend 
Ezen kívül a leendő edződ, a szintednek megfelelően javasolhat még akár egy harmadik napot, ahol az általa előírt gyakorlatokkal tovább építheted a tested, vagy az állóképességed.
A havi bérlet ára : 19.900 . -


Szeretnék csatlakozni!