Gérecz Petra - Haladunk az úton ...

2018.03.09

Hétvégén levizsgázott a banda! Múlt szombaton sor került mind a Beavatás, mind az Athlete vizsgákra. Sajnos nem mindenki tudott részt venni, de aki eljött szépen helyt állt és sikeresen teljesítette a vizsgát, egy BodyCode oklevéllel és sok-sok tapasztalattal gazdagodva. A Beavatottaknál elsősorban a helyes mozgásminták elsajátítását, a helyes légzéstechnika meglétét figyeltük a három fő erőgyakorlatnál (guggolás, fekvenyomás, elemelés), 1 perc planket tartottak mindhárom irányban, végül pedig egy kettlebell swing - burpee kombóval lestünk bele az állóképességükbe. Az Athletok kicsit haladóbb technikai gyakorlatokat mutattak be, mint például a török felállás, a fej fölé nyomás és egy kettlebell komplex. Végül egy hosszabb, 12 perces pörgetővel teszteltük az állóképességüket, kitartásukat, küzdeni akarásukat.És mit tesz az adrenalin és a vizsgadrukk? Olyan súlyokat mozgattak meg egy-egy gyakorlatnál, amikről eddig nem gondolták volna, hogy képesek. Pedig nagyon is ott van bennük az erő és a tudás ahhoz, hogy egy szinttel feljebb lépjenek és ezt a hétvégén be is bizonyították!

Elfáradtak? Nagyon. Élvezték? Elmondásuk szerint nagyon! :D Tehát a végig dolgozott 2-4 hónap mind fizikálisan, mind mentálisan meghozta a gyümölcsét. Mert amikor úgy teljesítesz, hogy közben élvezed azt, amit csinálsz, az mindent megér...

Mindezek után pedig magunkra zártuk a szauna ajtót egy kis lazulás céljából, este pedig a Thoros Beavatottakkal karöltve hamburgerrel és iszogatással ünnepeltük a sikeres vizsgát.Szóval így telik nálunk, a BodyCodenál az idő, folyamatosan tanulunk, fejlődünk, vizsgázunk és az edzéseken kívül is építgetjük a csapatot.

Ha pedig kedvet kaptál ahhoz, hogy egy ilyen bandához tartozz, akkor a héten indult Beavatás csoportokhoz még tudsz csatlakozni! ;)

Keress minket bátran!

Gérecz Petra

Szeretnék csatlakozni?