Gyakran ismételt kérdések

2017.02.10

Az elmúlt hónap alatt összegyűjtöttük az általatok legtöbbször ismételt kérdéseket, amelyeket fórumainkon vagy az edzőinknél feltettetek.


Kérdések:

A bérletár 19,900 Ft. Ez a program 8 hetére vonatkozik vagy havi bérlet?

A bérletár HAVI díja. A vásárlásodtól számított 30 napig érvényes. Ha Január 9.-én vásároltad a bérletet, akkor onnantól számított 30 nap múlva, vagyis Február 7.-én jár le.

Napijeggyel mehetek e csoportos órára?

Nem. Napijeggyel, sem csoportos órára, sem személyi edzésre nem érkezhetsz a funkcionális terem részbe.

Mehetek-e ezzel a bérlettel a Mecca Gym többi teremrészébe?

Igen. A kombinált bérlet feljogosít a többi teremrész (kardió, amely a recepció mellett található és a testépítő terem, mely az első emeleten van) használatára és BodyCode (az általad választott csoport) látogatására is.

Személyi edzésként járhatok-e a funkcionális teremrészbe?

Van lehetőség személyi edzést kérni az edzőinktől. Erre az edzővel kell külön időpontot egyeztetni.

Ha már elkezdődött a képzés, de nem tudok csak később csatlakozni az lehetséges-e?

Igen. A programok második hetéig lehet. A harmadik, negyedik hétben való csatlakozás, csak és kizárólag egy állapotfelméréssel lehetséges. Az ötödik héttől NEM lehetséges.

Kezdhetek-e az Athlete vagy Addict csoportokban?

Nem. Mivel a képzések egymásra épülnek. Ha már jártál más termekbe "funkcionális edzésre" abban az esetben, kérheted az állapotfelmérést és edzői beleegyezéssel engedélyezzük.

Mit takar az, hogy a nyolcadik hét után vizsga van?

Minden csoportban erősen meghatározott edzésprogramozás van. A beavatás csoportoknál a mobilizáción és a helyes gyakorlatkivitelezésen van a hangsúly. Az athlete csoport már a nehezebb gyakorlatok kivitelezését és az állóképességi gyakorlatok progresszióját erősíti. A vizsgákat az FMT szakmai koordinátora Tanos Bálint felügyeli. A vizsgán azt figyeljük, hogy sikeresen elsajátítottátok a gyakorlatok helyes kivitelezését, illetve van egy erő-állóképességi szintfelmérés is.

Átjárhatóak-e a csoportok illetve az órák?

A szintenkénti átjárás NEM lehetséges. A csoporton belüli órák párosítva vannak, így ott van lehetőség, de edzői beleegyezés szükséges, hisz nem minden csoportot ugyanaz az edző oktatja. Vagyis, ha jelentkeztél a Hétfő-Szerda csoportokba, de számodra a Hétfő - Csütörtök lenne ideálisabb, abban az esetben van rá lehetőség. Bár tapasztalatunk szerint a megszokott csoporttal edzeni sokkal motiválóbb és eredményesebb.

<<< Vissza a Blogokhoz