Vizsga - Round 2.

2017.05.12

NAGYON büszkék vagyunk rátok. Tanos Bálint Szakmai Atyánk is. Pedig Ö nem olyan érzelgős típus. Látszik a technikai fejlődés és az elszántságotok amit az edzésmunkátokba tesztek.

Ahogy a vizsga után is elmondtuk, a helyes technikák elsajátítása leírhatatlanul fontos. Nagy intenzitású edzésnél ha nincs meg a saját tested kontrollja , akkor sérülések lesznek. De és még egyszer itt is NAGY gratula! Mert bár kevés ideje kezdtetek bele a funkcionális edzésbe látszik, hogy azonkívül, hogy a legjobb edzők között vagytok magatokkal szembe is magas elvárásaitok vannak! MARADJON IS ÍGY! Azok akik most csaptak át "Athlete" képzésbe, tőlük kérem, hogy a Dietetikai naplóra figyeljenek .. Nagyon.. 

Akik Athlete vizsgán voltak szintén megérdemlitek a pacsikat. DE .. ÉS egy kicsit most hadd legyek szigorú! A vizsga végi pörgető feladatnál, azt láttam, hogy sokkal több van még bennetek! Szerintem.. Bálint azt mondta, hogy nem volt ez olyan rossz. Szerinte.

Itt kihangsúlyoznám a pótvizsgázók között viszont láttam olyan teljesítményt, hogy le a kalappal!

Ezen a kis szösszeneten felbuzdúlva. Úgy határoztunk az edzőkkel, hogy havonta legalább egy, de terveink szerint 2 Outdoor vagy más helyszínen lévő kis edzéssel szeretnénk még hozzájárulni a fejlődésetekhez!

Mind az Athlete, mind az Addict csoportoknak, már küldtem az infókat.

És az elmaradhatatlan képek. Parancsoljatok. 

UI: Jah és a következő vizsga után sokkal pörgősebb, jobb helyre megyünk. Bár TI vagytok a lényeg és együtt akárhol jól tudjátok magatokat érezni ezt tudom :) 

Még egyszer GRATULA! 

-Zsolt-